projects info contact
 

Architectuur en Visualisatie

Van concept tot realisatie

 
Originele ideeën ontwikkelen en uitwerken tot een mooi resultaat, dat is mijn drijfveer. Mijn specialiteiten zijn architectonisch ontwerpen, visualiseren en presenteren. Naast zelfstandige projecten werk ik samen met en voor andere architectenbureaus.

Economisch, Ecologisch en Esthetisch

Bij een architectonische opgave lever ik een bijdrage aan het analyseren van de opgave, het bedenken van concepten en het visualiseren/presenteren van die ideeën. Gedurende het ontwerpproces tot aan de realisatie, kan ik problemen oplossen, een ontwerp optimaliseren en verrijken. Ik kan verrassen met oorspronkelijke ideeën zonder de realiteit uit het oog te verliezen...
De schaal waarin ik architectonische opdrachten uitvoer is uiteenlopend: van kleinschalige bouwkundige aanpassingen tot wolkenkrabbers en complexe bedrijfsgebouwen.
 
Mijn achtergrond in de kunst in combinatie met mijn opleiding en ervaring als architect bevordert inzicht in zowel ontwerpen als bij het maken van visualisaties. Ik ben gewend met verschillende disciplines te werken. Naast architectuur ben ik ook actief in de beeldende kunst en muziek.
 
Steven Spanjersberg
facebook steven cv